Competitia proiectelor, voteaza Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013

“Competiția Proiectelor” – oportunitate pentru beneficiari de promovare a proiectelor implementate în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013

 

Organizatorul acestei acțiuni este Secretariatul Tehnic Comun al Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013 din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru Granița România-Bulgaria.

Au fost invitate să se înscrie în competiție toate proiectele care și-au finalizat perioada de implementare a activităților, în scopul creșterii gradului de conștientizare și promovare a rolului Comunității Europene, a rezultatelor și a impactului social și economic al Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013, asigurându-se, în același timp, transparență în utilizarea fondurilor nerambursabile.

Proiectele înscrise în competiție acoperă cele trei axe prioritare ale programului care tratează regiunea transfrontalieră ca pe un întreg, fără a distinge apartenenţa la una din cele două ţări partenere. Aceste proiecte și-au adus contribuția la îmbunătățirea vieții cetățenilor europeni de-a lungul graniței, de la dezvoltarea economică și socială, la protejarea mediului, îmbunătățirea serviciilor și transport.

Invităm astfel publicul larg să parcurgă descrierile proiectelor înscrise în competiție și să voteze până la data de 15 noiembrie 2013, proiectul pe care îl consideră de impact în aria eligibilă a Programului.

Primele cele mai votate 10 proiecte online vor fi promovate în cadrul sesiunii de informare cu mass media, eveniment organizat în contextul programului în ultimul trimestru al acestui an. Participanții la acest eveniment vor selecta proiectul considerat de impact asupra zonei de graniță România-Bulgaria.

 

AICI  http://www.mdrt.ro/comunicare/buletine/newsletter-mdrt?newsID=185&art=1406

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s