Deschis: Laboratorul de Educatie Nonformala

Mai bine de 20 de metode abia asteapta anul acesta sa fie experimentate intr-un eveniment care de cinci ani face un lucru foarte simplu, dar care ramane an de an la fel de puternic: pune in valoare experienta nonformalilor!
Te intereseaza invatarea nonformala? O folosesti in activitatea ta? Esti activ in proiecte si activitati de tineret sau pentru drepturile omului in general si combaterea discursului instigator la ura (hate speech) in mod special? Vrei sa inveti intr-un context inedit? Esti dispus sa duci mai departe ceea ce inveti, in comunitatea ta?
Daca raspunsul este „da” la intrebarile de mai sus, atunci TU esti catalizatorul de care avem nevoie pentru a pune in miscare un eveniment unic… nonformal!
Este vorba, bineinteles, de Laboratorul de Educatie Nonformala! Anul acesta, pe langa aspectul consacrat de invatare nonformala, laboratorul va avea si o noua valenta prin tematica pe drepturile omului si combaterea discursului instigator la ura.
Cand? 1-8 septembrie 2013 Unde? Gura Portitei, Tulcea
Unde gasesti detalii despre eveniment si metodele de anul acesta? www.nonformalii.ro/evenimente/laboratorul-de-educatie-nonformala-2013 Pana cand si unde te poti inscrie? 4 august 2013, formularul de inscriere il gasesti la http://www.tinact.ro/detaliu-calendar/IDevent/973
Curios sa vezi ce s-a intamplat in editia din 2012? Da click pe link-ul de mai jos unde gasest un scurt film… http://www.youtube.com/watch?v=xlk7e8sIe6w&hd=1

Organizatori: Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, prin programul Tineret in Actiune finantat de Comisia Europeana. Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, prin programul Fondul ONG in Romania, parte a granturilor Spatiului Economic European (SEE) 2009-2014.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s