competiţia Descoperă Rowmania, ziua Dunarii

Asociaţia “Ivan Patzaichin – Mila 23” și Primăria Municipiului Călărași vă invită să formaţi echipajul de 11 campioni la vâslit al instituției dumneavoastră, pentru competiţia Descoperă Rowmania – concurs de vâslit în canotci de 10+1 locuri, care va avea loc la Călărași sâmbătă, 29 iunie 2013, începând cu ora 09.00 (startul înscrierilor).

Vor lua startul echipe formate din reprezentanți ai instituțiilor din Călărași și ale localităților invitate, ai companiilor private locale, jurnaliști, liceeni, amatori ai sportului cu vâsle, echipa Rowmania condusă de Ivan Patzaichin, public larg etc. Fiecare echipaj va fi format din 11 concurenți, indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă.

 

Competiţia se va desfăşura pe lacul din Parcul Central – zona Debarcader, în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Dunării – Ziua Peștelui Dunărean.

 

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național hidrografic, și urmărește descoperirea Romaniei naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropiem oamenii de natură și să-i reconectăm la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Canotca, o „invenţie” a Asociaţiei „Ivan Patzaichin – Mila 23”, foloseşte drept vehicul de competiţie şi va fi pusă la dispoziţia echipei dvs special pentru acest scop. Construită din dorința de a promova mesteșugul românesc, canotca este denumita aşa după lotca de la care preia materialul, şi după canoe de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral „made in Romania”, cu un design unicat, făcută din lemn, preluand meşteşugul marangozilor din Delta Dunării.

www.rowmania.ro

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s