Despre Ideo Ideis si Societal

Am participat la un seminar Societal la care am avut contact cu foarte multe idei cu care rezonez. Am cunoscut tineri pe care chiar ii pot numi magicieni.Cum altfel sa le spui,daca fac miracole? Echipa Ideo Ideis (Asociatia TETA), nu doar a dat valoare comunitatii, relativ mici, din care s-a ridicat, dar remarcabila, pentru mine este ECHIPA creata acolo si forta pe care o degaja.

 

Am cunoscut tineri care pun mare pret pe Natura, pe simplitatea si frumusetea pe care ni le ofera cu atata generozitate Planeta. Ei au inteles ca pamantul sufera si cauta, experimenteaza si ne dau solutii, alternative, idei pentru atenuarea acestei suferinte. Cei ce dau un sens eco sintagmei ,,Romania in tranzitie” trebuie urmariti si urmati .

 

Sigur, omul nu e constient ca epuizarea planetei este ireversibila si ca el este cel care trebuie sa -i acorde momentul de respiro. Ne gandim ca nu conteaza ce facem fiecare in parte, ca-i nesemnificativ, dar e o premiza falsa pentru ca daca fiecare dintre noi ar trai responsabil fata de noi insine, fata de semeni, fata de natura, rezultatele vor fi vizibile in viata noastra.

 

Ce vreau sa spun este ca eu sunt cucerita de aceste idei simple, sunt coplesita de tristetea vestilor despre planeta si m-am hotarat sa aplic indicatorii SOCIETAL in activitatile asociatiei Dunare.EDU si in viata mea. De asemenea voi porni apostoleste, in aria mea de referinta, pentru a disemina acest proiect si beneficiile lui.

 

 

Ana, coordonator- lucrator de tineret Dunare.EDU

Mai mult aici:
www.societal.ro
http://www.societal.ro/ro/e-ghid/

Societallogo

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s