Cursuri gratuite de Relatii Publice in luna septembrie la Mamaia

In luna septembrie a acestui an, K Consulting Management and Coordination pregateste alte doua sesiuni de cursuri de formare, in domeniul relatiilor publice, dedicat persoanelor care doresc sa dobandeasca si sa-si certifice competentele in acest domeniu.

Cele doua sesiuni ale cursului, organizate in cadrul proiectului Romano Cher – Casa Romilor, sunt gratuite si se vor desfasura la Mamaia in perioadele 17 – 20 septembrie si 27-30 septembrie. Organizatorii pun la dispozitia participantilor materialele necesare pentru curs, asigura cazarea pe toata perioada cursului si decontul transportului. Cursurile se adreseaza persoanelor care fac parte din urmatoarele categorii: lucratori sociali, asistenti comunitari, mediatori familiali, mediatori sanitari, mediatori scolari, membri ONG, membri ai intreprinderilor sociale sau specialisti in economie sociala si care au domiciliul in urmatoarele judete: Alba, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Neamt, Olt, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

In contextul unei societati in care imaginea organizatiilor depinde de activitatile desfasurate de acestea, se simte nevoia unui domeniu care sa asigure transparenta, eficienta si o comunicare bidirectionala intre organizatii si publicurile sale. KCMC ofera aceste cursuri pentru a veni in ajutorul celor care activeaza in organizatii care trateaza probleme de ordin social si de incluziune sociala, pentru a-si imbunatati comunicarea interna, dar si comunicarea cu publicurile vizate. Relatiile publice reprezinta un proces de comunicare strategic, ce construieste relatii reciproc avantajoase intre organizatii si publicurile acestora si reprezinta un domeniu de activitate complex care orienteaza comunicarea spre indeplinirea eficienta a obiectivelor si scopurilor organizatiei.

La sfarsitul cursului de relatii publice, participantii vor fi capabili sa identifice tipurile de comunicare eficienta pentru activitatile organizatiei, vor invata principalele tehnici de comunicare utilizate pentru crearea vizibilitatii si transparentei activitatilor organizatiei (comunicatul de presa, brief-ul de presa, planificarea si elaborarea unei strategii de comunicare cat si tipologia crizelor in cazul confruntarii cu situatii limita).

Pentru a putea aplica la acest curs, cei interesati sunt rugati sa acceseze site-ul www.kcmc.ro/cursuri si sa completeze formularul online de inscriere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s